Argeș: Tânăr de 24 de ani, prins beat la volan în miezul nopții

de | 25.09.2023 19:16 | Județean, Eveniment

În miez de noapte, un tânăr de 24 de ani, din Pitești, a băut bine şi apoi a plecat cu autoturismul la plimbare, gândindu-se că poliţiştii nu ies noaptea pe şosele. A avut însă ghinion.

El a fost depistat în noaptea de 24 spre 25 septembrie, în jurul orei 00:00, de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 659, pe raza localității Bradu.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că a consumat alcool. Deoarece, în urma testării,  a reieșit o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărul a fost dus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

Nimic nu-i mai sperie. Niciun weekend fără șoferi beți

Sub influența alcoolului a condus, în acest weekend, și un bărbat de 52 de ani, din Căteasca.

Spre ghinionul lui, a fost depistat în cursul zilei de ieri, 24 septembrie, de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni, în timp ce se deplasa în voie DJ 703B, pe raza localității de domiciliu.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar în urma testării a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care tânărul a fost dus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal,  iar dreptul de a conduce i-a fost suspendat.

foto descriptiv Monitorul de Cluj

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Sophia Loren, dusă de urgență la spital!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | Pitești

Ultimele articole