Argeș: Tentativă de omor! Bărbat lovit cu o sticlă spartă

de | 25.04.2023 15:49 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Argeș: Tentativă de omor! Bărbat lovit cu o sticlă spartă

În urma unui apel la 112 din data de 23 aprilie, efectuat în jurul prânzului , polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la un conflict produs între doi bărbați, în localitatea Mușătești.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești au intervenit la fața locului.

În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că în fața unui magazin din Localitatea Mușătești a avut loc o bătaie între doi localnici.

Un bărbat de 31 de ani a fost lovit  cu o sticlă în zona capului de un alt bărbat în vârsta de 39 de ani.  Agresorul a continuat să își lovească  victima  în mai multe zone ale corpului. Bărbatul agresat a suferit mai multe leziuni traumatice, iar  incidentul putea să aibă un sfârșit tragic, deoarece sticla era spartă.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, iar agresorul a fost reținut pentru 24 de ore.

În cursul zilei de 24 aprilie, acesta a fost dus în fața instanței, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, iar Tribunalul Argeș a hotărât arestarea bărbatului pentru 30 de zile.

foto descriptiv ebihoreanul.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O supradoză de droguri i-a adus sfârșitul! Student de 20 de ani găsit mort

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mușătești