(VIDEO) Argeș – Teribilist ieșit pe geamul mașinii în mers

de | 01.07.2023 16:45 | Eveniment, Importante, Județean, Știri

Imagini incredibile surprinse de un șofer pe o stradă din judetul Argeș.

Acestea au apărut în spațiul public și îl înfățișează pe un tânăr care a mers kilometri întregi ieșit pe geamul unei mașini. Polițiștii acum îl caută.

 

Acest tânăr teribilist s-a plimbat, conform comentariului celui care filmeaza, mai bine de cinci kilometri, ieşit pe geamul maşinii.

Pe imarginile surprinse dintr-o altă mașină, care se afla în spate, se vede cum tânărul ieşit pe geam se laudă cu isprava lui, totul în timp ce mașina merge cu viteză pe șosea. Nici șoferul nu pare deranjat, dovadă gestul lui firesc de a ține brațul pe geam.

Cum imaginile au fost postate în spațiul public, polițiștii îl caută acum pe proprietarul mașinii și pe tânărul care a iesit pe geam.

Mădălina Epure, purtător de cuvânt al Poliției Argeș.

Polițiștii argeșeni s-au sesizat din oficiu în urma imaginilor apărute în spațiul public în care o persoană pasageră într-un autoturism a ieșit pe geamul mașinii în timp ce aceasta se afla în mers și efectuează verificări în vederea identificării persoanei în cauză și a conducătorului auto.

 

În funcție de rezultatul verificărilor vor fi luate măsurile legale care se impun”, a precizat Mădălina Epure, purtător de cuvânt al Poliției Argeș.

 

 


Citi’i, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Acțiuni de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică în Argeș! S-au dat sute de amenzi!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș