Argeș: Teribiliști de 29 și 36 de ani, potoliți de polițiști! „Zburau” cu viteză pe DN 73

de | 13.12.2023 17:54 | Județean, Eveniment, Importante

Doi bărbați, de 36 de ani, din Mioveni, respectiv 29 de ani, din Pitești, au devenit pietoni, după ce au fost surprinși de aparatul RADAR circulând cu viteză excesivă.

Ambii au fost prinși, ieri, 12 decembrie, în timp ce conduceau cu viteză excesivă pe DN 73, pe raza localității Micești.

Primul dintre aceștia, un tânăr de 36 ani din Mioveni, a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 136 km/h, pe un sector de drum cu limita de 70 de km/h.

Cel de-al doilea, un tânăr de 29 de ani, din Pitești, conducea cu 125 km/h tot pe DN 73, pe raza localității Micești.

Cei doi tineri șoferi au fost sancționați contravențional, iar permisele de conducere le-au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Atât în localităţi, cât şi în afara acestora, circulați cu o viteză care să permită oprirea în siguranţă. În cazul în care aderența la partea carosabilă sau  vizibilitatea sunt afectate, adaptați viteza și evitați acţionarea bruscă a volanului şi a frânei, şi utilizaţi cu precădere frâna de motor, pentru evitarea acvaplanării sau derapajelor necontrolate”, transmit polițiștii 

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) “Ignatul la Golești”- primarii au tăiat porcii în scop caritabil

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN 73 | Mioveni | Pitești

Ultimele articole