Argeș: Trei tineri au ajuns după gratii! Pentru ce fapte au fost condamnați

de | 06.03.2024 13:58 | Județean, Eveniment

În cursul zilei de ieri, 05 martie, polițiștii argeșeni au pus în executare 3 Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. În urma acestora, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 39 de ani, au ajuns în spatele gratiilor.

Pentru ce fapte au fost condamnați

Primul mandat îl vizează pe un tânăr de 23 de ani, din Leordeni, condamnat la un an și 5 luni de închisoare. Acesta a fost arestat în urma săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.

Al doilea mandat a fost pus în executare pentru un bărbat de 35 de ani, din Popești, condamnat la doi ani, 6 luni și 379 de zile de închisoare. Acesta a fost arestat în urma săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În spatele gratiilor a ajuns și un bărbat de 39 de ani, din Pitești, care este condamnat la trei ani, o lună și 10 zile de închisoare, pentru săvârșirea infracțiuniilor de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, lovire sau alte violențe și refuz sau sustragere de la prelevarea de probe biologice.

Toți cei în cauză au fost încarcerați, transmite IPJ Argeș.

foto descriptiv voceavalcii.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Razie pe DN 65. Vitezomanii-trași pe dreapta de polițiștii argeșeni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole