anchetaonline.ro

Argeș: Trei tineri din București l-au jefuit pe un pakistanez de 10.000 de euro! O minoră a fost arestată la domiciliu

de | 21.06.2023 23:35 | Știri, Eveniment, Județean

În cadrul cercetărilor ce se defășoară de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, față de una dintre persoanele cercetate sub măsura preventivă a controlului judiciar, a fost dispusă înlocuirea măsurii, ca urmare a încălcării obligațiilor.

Trei tineri din municipiul București l-au jefuit pe un pakistanez în seara zilei de 22 ianuarie.

Aceștia, printre care un bărbat de 27 de ani, împreună cu o tânără de 21 de ani, și o minoră de 17 ani, toți din municipiul București, și-au făcut un plan bine pus la punct pentru a pune mâna pe 10.000 de euro.

Aceștia l-au bătut pe cetățeanul străin, un bărbat de 33 de ani, apoi i-au furat borseta ce conținea suma de bani, pe care i-au împărțit la final.

În ziua de 03 mai a.c., a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, și față de minora de 17 ani.

Având în vedere că, din verificările efectuate, s-a stabilit că cea în cauză nu a respectat obligațiile stabilite în sarcina sa pe perioada controlului judiciar, Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești a formulat către instanța competentă cerere de înlocuire a măsurii controlului judiciar cu o altă măsură preventivă mai aspră.

Judecătoria Pitești a admis cererea și a dispus, în cursul zilei de 20 iunie, față minora în cauză măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: Fetiță de 6 ani – mușcată de câinele unor prieteni de familie! A ajuns la spital!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: