anchetaonline.ro

Update! Minorul de 12 ani dat dispărut, a fost găsit!

de | 27.11.2022 14:28 | Știri, Eveniment, Județean

Minorul care a dipărut în cursul zilei de astăzi, a fost găsit pe un drum forestier de pe raza localității de domiciliu.

politie - Update! Minorul de 12 ani dat dispărut, a fost găsit!

Băiatul nu a suferit leziuni, iar din primele verificări rezultă că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știre inițială

În urma dispariției unui minor din Argeș, Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu desfășoară cercetări pentru găsrea acestuia.

TUDOSE ANDREI PETRIȘOR, de 12 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său, din comuna Morărești, în cursul zilei de ieri, 26 noiembrie a.c., și nu a mai revenit.

Semnalmente: aproximativ 1,50 m înălțime, 30 kg, ochi căprui, constituție atletică.

Vestimentația la momentul dispariției: hanorac de culoare gri cu glugă, pantaloni de trening de culoare neagră, adidași negri. La momentul plecării, acesta purta un rucsac de culoare albastru și se deplasa cu o bicicletă de culoare alb cu roșu, fără apărători, de tip BMX.

Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O femeie de 92 de ani care era dispărută, a fost găsită moartă într-o livadă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: