Argeș: Vindea pește, fără documente, direct din autoutilitară! S-a ales cu amendă

de | 11.12.2023 16:24 | Județean, Eveniment

Având în vedere că se apropie sărbătorile cu pași repezi, din dorința de a face un ban în plus, tânăr de 27 de ani, din Pietroșani, vindea pește direct din autoutilitară.

Însă, în cursul zilei de ieri, 10 decembrie, el a fost depistat de polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Tigveni, în timp ce se afla pe raza localității Sălătrucu, încercând să își vândă marfa.

S-au efectuat verificările necesare și s-a constatat că acesta nu deținea autorizație sau orice alt document prevăzut de legislația în vigoare pentru a desfășura această activitate.

Polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Tigveni au depistat un bărbat de 27 de ani, din Pietroșani, care oferea spre vânzare, pe raza localității Sălătrucu, dintr-o autoutilitară, pește proaspăt, fără a deține documente de proveniență și fără a fi autorizat.”, transmite IPJ Argeș

În sprijinul polițiștilor s-au deplasat și reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare și Pentru Siguranța Alimentelor Argeș.

Pentru că nu a putut prezenta niciun document valabil pentru efectuarea actului de comerț, bărbatul s-a ales cu o amendă în valoare de 1.200 lei.

A fost solicitat sprijinul reprezentanților Direcției Sanitar Veterinare și Pentru Siguranța Alimentelor Argeș, care au dispus sancționarea bărbatului cu amendă contravențională în valoare de 1.200 lei, conform prevederilor H.G. 984/2005, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele sanitar veterinare și pentru siguranța alimentelor.”, adaugă IPJ Argeș

Foto descriptiv Facebook Pește viu de vânzare

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș – Incendiu la o locuință din comuna Hârsești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pietroşani | Sălătrucu