TehnoZ- echipa de robotică a Colegiului Național ”Zinca Golescu” – locul I, la Meets League CHROMAFUSION!

de | 11.12.2023 15:50 | Pitești, Lifestyle

Administrația locală din Pitești a felicitat echipa de robotică a Colegiului Național ”Zinca Golescu”, TehnoZ, pentru rezultatul obținut la competiția la Meets League CHROMAFUSION! De altfel, competiția a avut loc sâmbătă la Sala Sporturilor.

Sursă foto: Facebook Colegiul National Zinca Golescu.

Reprezentanții Colegiului Național ”Zinca Golescu” din Pitești anunță pe pagina de Facebook că echipele instituției – TehnoZ și TehnoZ Junior, Space Otters de la Liceul Teoretic ”Ion Cantacuzino” și Watt’s UP de la Colegiul Național ”Dinicu Golescu” din Câmpulung au organizat în condiții optime Meets League CHROMAFUSION, sâmbătă, 9 decembrie, la Sala Sporturilor cu sprijinul Primăriei Pitești. Activitățile au constat în pregătirea și derularea meciurilor, fiind participante în jur de 200 de persoane.

Sursă foto: Facebook Colegiul National Zinca Golescu. Sursă foto: Facebook Colegiul National Zinca Golescu.

Șase echipe s-au întrecut

FIRST Tech Challenge (FTC) vine din fiecare an cu o nouă provocare, iar anul acesta, concursul are loc sub un format numit CENTERSTAGE, îmbinând armonios tehnologia cu arta, pentru a oferi un spectacol contra-cronometru, potrivit sursei citate. Toate echipele care ajung la Campionatul Național trebuie să participe până la 5 Meets League în regiunea lor, județul Argeș aflându-se în Regiunea 1 București. Totodată, potrivit sursei citate, în concurs s-au prezentat 6 echipe: TehnoZ- echipa de robotică a Colegiului Național “Zinca Golescu”, Broboți- echipa de robotică a Colegiului Național “Zinca Golescu”, SkyLine echipa de robotică a Colegiului National “Ienăchiță Văcărescu” din Târgoviște, Space Otters echipa de robotică a Liceului Teoretic ”Ion Cantacuzino”, Tehno Maister echipa de robotică a Liceul Teoretic ”Iulia Zamfirescu” Mioveni, VV Robots – echipa de robotică a Colegiului Național ”Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeș, TehnoZ clasându-se pe locul 1.

Sursă foto: Facebook Colegiul National Zinca Golescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Lucrările la Palatul Administrativ Argeș se apropie de final

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: TehnoZ

Ultimele articole