Argeș: Au „zburat” prin oraș și au rămas pietoni!

de | 17.07.2023 17:30 | Știri, Eveniment, Județean

Acțiunile desfăşurate de poliţiștii rutieri pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere au continuat și în weekend.

Iar în urma acțiunilor, oamenii legii au aplicat 400 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 56.324 de lei. Totodată polițiștii rutieri au suspendat 25 de permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare. Dintre permisele de conducere reținute în cursul zilei de duminică, 14 au fost ca urmare a depășirii regimului legal de viteză.

Astfel, printre șoferii vitezomani a fost depistat și un tânăr de 20 de ani, din Bradu.  El a fost surprins de aparatul RADAR în timp  ce se deplasa  pe str. Calea București din municipiul Pitești,  conducând cu 126 de km/h într-o zonă unde viteza maximă permisă era de 50 km/h.

Tânărul a fost sancționat cu 1305 lei și cu suspendarea dreptului de a conduce pentru patru luni.

Un alt conducător auto, un bărbat de 36 de ani, din Bogați, a fost surprins de aparatul RADAR str. Depozitelor din municipiul Pitești conducând cu 115 km/h.

În aceeași situație s-a aflat și un bărbat de 30 de ani, din Mihăești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 113 km/h.

Cei doi bărbați au fost sancţionați cu 1305 lei fiecare şi cu suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

foto descriptiv romaniatv.net

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânăr de 22 de ani, împușcat de prietenul său! A ajuns la spital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole