Atenție, șoferi! Începe asfaltarea pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

de | 17.07.2023 17:04 | Știri, Administrație, Pitești

Administrația locală din Pitești anunță cetățenii că din această noapte vor începe lucrările de frezare și asfaltare pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Aceste lucrări vor continua și marți.

În vederea îmbunătățirii infrastructurii rutiere, administrația locală din Pitești informează cetățenii că de astăzi, 17 iulie, de la ora 23:00, Administrația Domeniului Public va demara lucrările de frezare și asfaltare pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Astfel, se va repara parțial carosabilul deteriorat pe prima bandă – sensul de intrare în oraș, pe tronsonul cuprins între Aleea Seneslau – zona BIG – și sensul giratoriu de la strada Gârlei. Lucrările vor continua și mâine, 18 iulie 2023, când se va realiza asfaltarea tronsonului frezat. Ajustările necesare pentru a asigura calitatea intervenției pot prelungi perioada lucrărilor.

Participanții la trafic sunt rugați să circule cu atenție sporită, în zonă, până la finalizarea lucrărilor, pentru evitarea oricărui incident.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție piteșteni! Marți, 18 iulie, se oprește apa!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești