ISU Argeș: Ziua Informării Preventive – ”Marți 13” Este marți? Este 13? Este zi cu ghinion? În nici un caz!

de | 13.02.2024 19:30 | Eveniment, Știri

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș au transmis, în cursul zilei de astăzi, un mesaj public pe Facebook, prin care informează faptul că au fost alături de cetățeni, cu ocazia zilei de Marți 13, în cadrul unor activitați de informare, pentru a preveni ghinionul.
isu arges - ISU Argeș: Ziua Informării Preventive - ”Marți 13” Este marți? Este 13? Este zi cu ghinion? În nici un caz!
După cum bine știți, data de 13 și pisica neagră sunt asociate cu ghinionul. Se spune că această zi aduce cu sine semnificația ghinionului, ghinion care, de multe ori, nu este ceva neprevăzut, ci apare în urma ignorării riscurilor la care vă expuneți.
isuu - ISU Argeș: Ziua Informării Preventive - ”Marți 13” Este marți? Este 13? Este zi cu ghinion? În nici un caz!
Cu ocazia acestei zile, pompierii argeșeni au fost din nou în mijlocul cetățenilor, de data aceasta primind sprijin și de la un serviciu privat pentru Situații de Urgență, prezentând modul în care pot fi evitate situaţiile de urgenţă.
Astfel, au împărțit pliante și au vorbit cu cetățenii, în cadrul unor activități de informare preventivă desfășurate în zonele cu aflux mare de persoane.”, transmite ISU Argeș.
Foto Facebook ISU Argeș.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
https://anchetaonline.ro/argesean-inchis-dupa-condus-fara-drept-141374/
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș

Ultimele articole