Un argeșean de 19 ani a furat o mașină, a condus-o și a abandonat-o, deși nu avea permis! A fost reținut pentru 24 de ore

de | 30.04.2024 18:01 | Știri, Eveniment

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești au continuat, în cursul zilei de ieri, 29 aprilie, cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni.

Dosarul penal îl vizează pe un tânăr de 19 ani, din Călinești, care a fost identificat și reținut pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Mai mult de atât, în urma cercetărilor, s-a descoperit că, în noaptea de 26 spre 27 aprilie, în jurul orei 01:00, tânărul ar fi furat, în timp ce se afla în localitatea de domiciliu, un autoturism parcat în fața unei gospodării. Acesta s-a urcat la volanul mașinii, pe care a condus-o pe drumurile publice, deși nu posedă permis de conducere, iar, ulterior, ar fi abandonat-o la aproximativ 200 de metri de locul de unde a luat-o.

Argeșeanul a fost identificat și condus la sediul poliției, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 30 aprilie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tragedie în Călărași! O fetiță de 4 ani și bunica ei au murit după ce au mâncat pește

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: