Tragedie în Călărași! O fetiță de 4 ani și bunica ei au murit după ce au mâncat pește

de | 30.04.2024 16:05 | Național, Eveniment

Tragedie în județul Călărași. O fetiță de numai patru ani și bunica ei, din comuna Spanțov, au murit după ce ar fi mâncat pește congelat.

Evenimentul tragic a avut loc ieri de dimineață, 29 aprilie.

Potrivit calarasipress.ro, tragedia s-ar fi întâmplat după ce victimele au mâncat pește pregătit în ziua de Florii.

Copila de 4 ani a acuzat o stare de rău încă de duminică seară. Luni dimineață, familia ei a chemat ambulanța, Însă, din păcate, la sosirea echipajului medical micuța era deja în stop cardio-respirator.

Ea a fost dusă de urgență la UPU Călărași. Din nefericire, după două ore de resuscitare, medicii au fost nevoiți să constate decesul.

Potrivit sursei citate, trei ore mai târziu, familia a sunat din nou la 112, pentru că și bunicilor li s-a făcut rău. Bunica în vârstă de 55 de ani și bunicul de 66 de ani au fost duși la spitalul din Oltenița. Din păcate, și femeia de 55 de ani a murit.

În prezent, bunicul fetiței decedate este în continuare internat în spital. Acesta se află în stare gravă, iar medicii depun eforturi să-i salveze viața.

În urma acestei tragedii, autoritățile au deschis o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat.  Au fost ridicate probe atât de la magazinul de unde a fost cumpărat peștele, cât și din locuința familiei.

La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 10:20, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră și bunica sa, de 59 de ani, au fost preluate de la domiciliu cu o ambulanță și transportate la două unități spitalicești diferite, unde, ulterior, au decedat.

Având în vedere gravitatea faptelor sesizate, a fost constituită o echipă operativă coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași, fiind întocmit un dosar penal, în care sunt efectuate cercetări, cu privire la împrejurările în care a survenit decesul.

De asemenea, la cercetarea la fața locului au participat reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare Călărași și ai Direcției de Sănătate Publică Călărași.

În prezent, sunt efectuate cercetări cu privire la stabilirea situației de fapt.”, transmite Poliția Călărași

În frigiderul familiei, pe lângă peștele congelat, inspectorii au găsit și alte produse care au fost pregătite în ziua de Florii la grătar, dar și mezeluri expirate, relatează stirileprotv.ro

Concluziile anchetei vor fi stabilite după ce vor fi analizate toate probele și în urma necropsiilor.

Foto descriptiv spynews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Polițiștii argeșeni vor fi la datorie pentru o minivacanță în siguranță

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Călărași