Polițiștii argeșeni vor fi la datorie pentru o minivacanță în siguranță

de | 30.04.2024 15:37 | Județean, Lifestyle

Pentru ca argeșenii să se poată bucura de minivacanță și sărbători în liniște, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș s-au luat măsuri suplimentare pentru a preveni producerea unor evenimente nedorite și pentru a asigura intervenția rapidă în situații de pericol.

Astfel, în perioada 30 aprilie -06 mai, efectivele au fost suplimentate, pe toate domeniile de activitate, ajungând, astfel, la o medie zilnică de aproape 350 de polițiști.

Potrivit IPJ Argeș, pentru deplasări în siguranță  pe drumurile publice, zilnic, peste 70 de polițiștii rutieri se vor afla la datorie, cu 15 aparate radar.

Totodată, mobilizați pentru misiunile din această perioadă vor fi și polițiștii cu atribuții privind ordinea publică (medie zilnică de peste 200 ), alături de cei din structurile de investigații criminale, economic, arme, dar și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Pentru ca minivacanța să fie una liniștită, iar argeșenii să se bucure de aceste zile, oamenii legii vor desfășura activități pentru a asigura siguranța deplasării pe drumurile publice, fluidizarea traficului rutier pe principalele artere de circulație, prevenirea faptelor contra patrimoniului (săvârșite prin nesocotirea încrederii sau prin însușirea pe nedrept), prevenirea actelor de comerț ilicit și respectarea normelor sanitar veterinare, împreună cu structurile specializate, dar și pentru prevenirea faptelor care aduc atingere vieții și integrității fizice.

IPJ Argeș mai transmite faptul că, în ziua, precum și în noaptea de Învierea Domnului,  peste 400 de polițiști vor fi la datorie.

În cursul zilei de 01 mai, se va acționa în locurile pretabile pentru organizarea de picnicuri, în acțiuni comune cu jandarmii argeșeni și cu reprezentanți ai Gărzii Naționale de Mediu, dar și cu alte structuri, iar acțivitățile din noaptea de Înviere vor fi concentrate în zona lăcașelor de cult unde se preconizează participarea unui număr mare de persoane.

Prin aceste activități ne propunem să asigurăm un climat optim de ordine și siguranță publică, pentru ca argeșenii să se bucure, în liniște, de însemnătatea sărbătorilor.

Polițiștii argeșeni vă doresc să aveți parte de sărbători cu pace și lumină în suflet!”, transmite IPJ Argeș

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Service-urile auto din Argeș controlate de ITM! Ce nereguli au fost găsite

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș

Ultimele articole