Un argeșean de 20 de ani a fost prins conducând cu 120 de km/h față de limita de viteză! A rămas pieton!

de | 26.03.2024 22:47 | Știri, Eveniment

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Câmpulung, a fost depistat, în cursul zilei de ieri, 25 martie, de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe care îl conducea pe str. Șoseaua Națională de pe raza localității de domiciliu.

Acesta se afla pe un sector cu limita legală de 50 de km/h, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 170 de km/h.

În urma abaterilor, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără
drept de circulație.

 

Foto Monitorul Cluj/ descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O femeie din Piatra Neamț și-a găsit soțul carbonizat într-o mașină!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole