La Moșoaia. Ultima săptămână în care mai puteți primi reducere la plata integrală a taxelor și impozitelor!

de | 26.03.2024 22:42 | Rural, Administrație

Până la data de 31 martie, la plata integrală a impozitelor și taxelor pentru anul în curs, se aplică o bonificație de 10%. Cei care nu pot ajunge la sediul Primăriei Moșoaia au opțiunea de a achita dările în sistem online, prin intermediul portalului ”ghiseul.ro”.

Pașii sunt ușor de urmat pentru orice utilizator pentru a finaliza plata. Din câte ne-a declarat viceprimarul localității Moșoaia, Adrian Frîntură, foarte mulți cetățeni preferă această perioadă pentru a-și plăti datoriile către stat, iar acum au și opțiunea de a efectua această operațiune online, fără comisioane și fără a așteptat la coadă.

Sursă foto: ediția tipărită.

”Atât cei care plătesc la sediul instituției, cât și cei care preferă plata de la distanță, în cazul în care achită integral taxele și impozitele datorate pe anul în curs, până la data de 31 martie, vor beneficia de o reducere de 10% din suma totală. De asemenea, dările către stat se pot achita în două tranșe, prima care are termen limtă finalul lunii martie, și a doua până în ultima zi a lunii septembrie, însă în acest caz nu se mai oferă bonificație.”, ne-a explicat viceprimarul Adrian Frîntură. 

Sursă foto: ediția tipărită.

Material realizat de redacția Ancheta.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Adrian Frîntură: ”Noua școală din Moșoaia va permite ca toate clasele să învețe dimineața!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Frintura | Moşoaia

Ultimele articole