Argeșean de 36 de ani sancționat de polițiști pentru conducere agresivă

de | 09.07.2024 22:38 | Județean, Eveniment

  • Sancționat pentru conducere agresivă

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat luni,8 iulie, un bărbat, de 36 de ani din Suseni, care conducea un autoturism pe str. Calea Craiovei de pe raza municipiului Pitești, adoptând un comportament agresiv, prin deplasarea, în mod succesiv, de pe o bandă pe alta.

În urma abaterii constatate argeșeanul a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Reamintim faptul că în ziua de 8 iulie polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu polițiștii structurilor rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești, au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, precum și depistarea conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră, în special a conducerii agresive, precum și a conducătorilor auto care aleg să conducă în timp ce se află sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Au fost aplicate 300 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 80.000 de lei, ca urmare a abaterilor constatate de către polițiști.

Totodată au fost reținute 8 permise de conducere și au fost retrase 22 de certificate de înmatriculare.

 

Sursă foto playtech.ro

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O tânără și-a pierdut viața după ce a fost atacată de un urs în Bușteni. Avea 19 ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Calea Craiovei | Pitești | Suseni