Dosar penal pentru un șofer turc prins beat la volan prin Mioveni

de | 09.07.2024 23:07 | Mioveni, Eveniment

La data de 8 iulie poli╚Ťi╚Ötii Serviciului Rutier Arge╚Ö, ├«mpreun─â cu poli╚Ťi╚Ötii structurilor rutiere din cadrul poli╚Ťiilor municipale ╚Öi or─â╚Öene╚Öti, au continuat ac╚Ťiunile pentru prevenirea ╚Öi combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, precum ╚Öi depistarea conduc─âtorilor auto care ├«ncalc─â legisla╚Ťia rutier─â, ├«n special a conducerii agresive, precum ╚Öi a conduc─âtorilor auto care aleg s─â conduc─â ├«n timp ce se afl─â sub influen╚Ťa alcoolului sau a substan╚Ťelor cu efect psihoactiv.

Au fost aplicate 300 de sanc╚Ťiuni contraven╚Ťionale, ├«n valoare total─â de aproximativ 80.000 de lei, ca urmare a abaterilor constatate de c─âtre poli╚Ťi╚Öti.

Totodat─â au fost re╚Ťinute 8 permise de conducere ╚Öi au fost retrase 22 de certificate de ├«nmatriculare.

F─âr─â permis a r─âmas ╚Öi un cet─â╚Ťean turc care a fost depistat de┬ápoli╚Ťi╚Ötii din cadrul Poli╚Ťiei Ora╚Öului Mioveni la volanul unui autoturism, pe raza ora╚Öului Mioveni, ├«n timp ce se afla sub influen╚Ťa alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest valoarea rezultată a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

B─ârbatului i-a fost ├«ntocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberat─â dovad─â ├«nlocuitare f─âr─â drept de circula╚Ťie.

 

Foto descriptiv

 

Citi╚Ťi, de asemenea, pe┬áanchetaonline.ro

Arge╚Öean de 36 de ani sanc╚Ťionat de poli╚Ťi╚Öti pentru conducere agresiv─â

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor ╚Öi autor de content media, cu experien╚Ť─â ├«n presa online, PR ╚Öi ├«n promovare social media. Absolvent al Facult─â╚Ťii de Jurnalism ╚Öi Comunicare.

Articole asem─ân─âtoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni