Argeșean de 46 de ani, urmărit internațional, adus în țară de polițiști

de | 17.02.2024 20:58 | Județean, Curtea de Argeș, Eveniment, Importante

Poliția Română informează printr-un comunicat de presă faptul că în data de 16 februarie au fost aduse în țară mai multe persoane, ce aveau emise pe numele lor decizii de executare a unor pedepse.

Printre cei aduși se afla și un bărbat în vârstă de 46 de ani domiciliat în Argeș. Acesta era urmărit internațional pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere. Argeșeanul a fost adus din Marea Britanie, având emis de către Judecătoria Curtea de Argeș, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani.

În afară de bărbatul din Argeș a mai fost adus în țară și un tânăr de 19 ani din București. Acesta a fost escortat din Marea Britanie, fiind urmărit internațional pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere.

În acest caz, exista o sentință penală de internare într-un centru educativ pentru o perioadă de 2 ani”, se precizează în comunicatul de presă transmis de Poliția Română.

Tot vineri, 16 februarie a mai fost adus un alt bărbat, de 36 de ani, domiciliat în Mureș. rmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de fals. Acesta a fost adus din Marea Britanie, având emis de către Judecătoria Târgu Mureș, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 5 ani și 10 luni.

Toți cei în cauză au fost încarcerați în vederea executării mandatelor sau sentințelor, anunță Poliția Română.

 

Sursa foto Playtech.ro

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Reacția MAE după decesul lui Aleksei Navalnîi

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poliția Română

Ultimele articole