Violonistul Gabi Stângău și-a pierdut viața într-un accident de ATV

de | 17.02.2024 22:55 | Național, Lifestyle

Doliu în lumea muzicii românești. Violonistul Gabi Stângău a încetat din viață în urma unui accident de ATV.

Violonistul împlinise în urmă cu două zile vârsta de 32 de ani iar înainte de tragedie participase la un concert alături de celebra cântăreață Andra.

Gabi Stângău ar fi pierdut controlul ATV-ului, a intrat într-un șanț și s-a oprit într-un gard. Impactul i-a fost fatal.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Dumbrăvița, în timp ce conducea un ATV ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat într-un șanț situat pe partea dreaptă a direcției de mers și s-a oprit în gardul metalic al unui imobil.

În urma impactului, conducătorul auto a suferit vătămări corporale incompatibile cu viața, fiindu-i declarat decesul de către personalul medical sosit la fața locului”, au precizat reprezentanții IPJ Maramureș.
Cu doar căteva ore înainte de tragedie acesta postase pe pagina lui de socializare o poză cu el pe un ATV, probabil fiind vehiculul  cu care a avut accidentul.
ATV

Foto: Facebook Gabi Stângău

În urma tristei vești, pagina violonistului s-a umplut de mesaje de condoleanțe, multora nevenindu-le să creadă că acesta a încetat din viață.
Ireal!!! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Un viorist bun,un caracter si mai bun,un prieten de nădejde….Drum lin către cer prieten drag!!! Sincere condoleanțe familiei”, a scris un prieten al violonistului. 
Doamneeee ce veste….
Ce e viața asta dragi colegi…suntem niște simpli trecători…
Prea devreme Gabi…dar numai Dumnezeu știe de ce face aceste alegeri…
Multă putere familiei!
Odihnă veșnică!!”, a postat o colegă de scenă a violonistului.
Foto: Facebook Gabi Stângău
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: