Argeșean arestat pentru 30 de zile, după ce încălcat un ordin de protecție emis față de fosta concubină!

de | 03.12.2023 19:43 | Știri, Eveniment, Importante

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate de către polițiști, s-a constat că un bărbat de 47 de ani, din Schitu Golești, s-a dus, în ziua de 10 noiembrie, la locuința fostei concubine.

Argeșeanul avea emis împotriva sa un ordin de protecție de către instanța competentă.

După evacuarea bărbatului din locuință, la data de 10 noiembrie, și după administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpiulung, în fața instanței, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto descriptiv.
Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro 

4 oameni au căzut cu maşina în prăpastie, pe Valea Oltului!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole