Un argeșean, criminal în serie – ar putea fi eliberat în curând din închisoare

de | 28.02.2024 12:25 | Județean, Eveniment, Importante, Național

Un argeșean, criminal în serie, care a îngrozit românii cu faptele sale – ar putea fi eliberat în curând din închisoare, potrivit Antena3 CNN.

Deși acesta a fost inițial condamnat pe viață, judecătorii i-au înlocuit această pedeapsă cu o sentință de 25 de ani după gratii.

Deoarece bărbatul şi-a ispășit deja fracția necesară pentru a putea cere eliberarea condiționată, acesta ar putea fi liber în curând, în cazul în care nu intervin schimbări la contestație. Decizia definitivă urmează a fi stabilită.

Bărbatul din Argeș se numește Iulian Ţigănilă și a fost acuzat de cel puțin șapte crime, mai informează Antena3 CNN. Acesta obișnuia să se împrietenească cu victimele, le îmbăta apoi le ucidea. După ce le lua viața, le fura bunurile, mașinile și chiar locuințele.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pensiune din Dâmbovicioara amendată și închisă de inspectorii de prevenire argeșeni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: