Argeșean dat în urmărire națională! A fost prins de polițiști

de | 20.05.2022 21:51 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean

Un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din Stolnici, care era dat în urmărire națională, încă din luna martie a acestui an, a fost prins de polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești.

Tânărul ar fi reușit să se ascundă destul de bine în toată această perioadă, dar astăzi, oamenii legii l-au depistat în municipiul Pitești.

Pe numele lui este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru mai multe infracțiuni: conducerea unui vehicul fără permis, fals în declarații, participație improprie la fals intelectual și participație improprie la infracțiunea de abuz în serviciu.

Argeșeanul va trebui să petreacă 3 ani și 10 luni în închisoare.

În urma unor acțiuni operative, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au depistat un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din Stolnici, pe numele căruia Judecătoria Pitești a emis, la data de 22.03.2022, un Mandat de Executare a Pedepsei Închisorii, acesta fiind condamnat la 3 ani și 10 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis, fals în declarații, participație improprie la fals intelectual și participație improprie la infracțiunea de abuz în serviciu”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

După ce a fost prins de oamenii legii, vineri, 20 mai, argeșeanul a fost încarcerat.

Foto Digi 24

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești