anchetaonline.ro

Argeșean de 40 de ani prins la volan beat și cu permisul suspendat

de | 31.03.2023 16:38 | Știri, Eveniment, Județean

  • Un argeșean de 40 de ani trimis în judecată!

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș au depistat un bărbat de 40 de ani, din Cepari, care conducea un autoturism, pe strada Fabricii din Curtea de Argeș, sub influența alcoolului.

Pe lângă faptul că s-a urcat băut la volan, acesta avea și dreptul de a conduce suspendat.

Argeșeanul a fost testat cu aparatul etilotest iar în urma testării a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal iar după administrarea probatoriului, bărbatul a fost  reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, urmează ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident cu ambulanța! Șoferița a intrat în 3 mașini parcate, iar apoi s-a răsturnat

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: