anchetaonline.ro

ADP a intervenit. Locul de joacă din Parcul Făget este funcționabil!

de | 31.03.2023 16:12 | Știri, Administrație, Pitești

Primăria Pitești anunță că locul de joacă din Parcul Făget este din nou funcționabil. În urma vandalizării locului de joacă recent realizat, din sponsorizări, în Parcul Făget, echipele ADP au intervenit, iar astăzi balansoarul a fost repus în funcțiune, după reparații.

”Facem, din nou, un apel serios la simțul civic al tuturor piteștenilor, mari sau mici: haideți să nu mai distrugem ceea ce aparține acestui oraș, prin urmare, fiecăruia dintre noi! Iar dacă observăm astfel de fapte, să anunțăm autoritățile care pot opri acest fenomen îngrijorător, în special în rândul adolescenților.

Locurile, amenajările, obiectele utile oamenilor sau, pur și simplu, frumoase, menite să ne bucure – care aparțin domeniului public – merită să fie protejate și valorizate de orice locuitor al orașului. Dincolo de consecințele punitive prevăzute de legislația în vigoare pentru distrugerea patrimoniului public, cele pe termen lung afectează negativ evoluția și dezvoltarea nu doar a comunității, ci și a persoanelor care se lasă în voia instinctelor distructive”, scriu reprezentanții administrației locale pe pagina de Facebook.

Haideți să fim o comunitate unită, care își iubește orașul!

Sursă foto: Facebook Primaria Municipiului Pitesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Duminică, la Cinema Sebastian Papaiani din Pitești, “Zâmbet în Autism”. Spectacol caritabil pentru asigurarea terapiei

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare: