Un argeșean s-a dat drept angajat oficial al unei instituții publice pentru a fura 1.200 de euro de la o femeie!

de | 01.02.2023 16:27 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, desfășoară cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de uzurpare de calități oficiale, uz de fals și înșelăciune, conform art. 258, 323 și 244 din Codul Penal.”, transmite IPJ Argeș.

Din cercetările efectuate de către organele de lege, s-a constatat că cel în cauză, un bărbat de 34 de ani, din Poiana Lacului, s-a dat drept angajat al unei instituții publice din Argeș, folosindu-se de o legitimație falsă cu elemente.

Bărbatul a pretins că ar avea o calitate oficială pentru a face rost de suma de 1.200 de euro de la o femeie. Acesta i-a promis victimei, în schimbul sumei, că îl va ajuta pe fiul acesteia să se angajeze în instituția publică.

Femeia i-a trimis banii în cursul lunii septembrie 2022.

Cercetările au fost demarate ca urmare a autodenunțului bărbatului în cauză, de 34 de ani, din Poiana Lacului.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șofer argeșean amendat cu peste 5.000 de lei! L-au oprit pentru viteză, dar au descoperit numeroase nereguli

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole