Un argeșean a fost reținut, după ce a săvârșit acte de exhibitionism într-un mijloc de transport în comun!

de | 26.04.2024 20:35 | Știri, Eveniment

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu au continuat cercetările, în cursul zilei de ieri, joi, 25 aprilie, într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, privind săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, și au reținut un bărbat de 50 de ani, din Rociu.

Se pare că, în timp ce călătorea cu un mijloc de transport în comun, în cursul ziei de 22 aprilie, cel în cauză ar fi săvârșit acte de exhibitionism.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 50 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 26 aprilie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

sursă foto canalsud.ro/ descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat trimis în judecată după ce a tâlhărit o femeie într-un magazin! I-a furat două efecte bisericești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: