Bărbat trimis în judecată după ce a tâlhărit o femeie într-un magazin! I-a furat două efecte bisericești

de | 26.04.2024 20:27 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au continuat cercetările, în cursul zilei de ieri, 25 aprilie, într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și furt, și au reținut un bărbat de 43 de ani.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 7 aprilie, în timp ce se aflau în incinta unui agent comercial, un bărbat de 43 de ani, ar fi lovit o femeie de 58 de ani.

Totul ar fi pornit de la faptul că cel în cauză ar fi sustras anterior două efecte bisericești aparținând persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 43 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 26 aprilie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

descriptiv.
Sursa Jurnalul

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: Individ urmărit internațional pentru trafic de droguri, găsit după ce a furat o mașină și a alimentat fără să plătească!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole