Argeș: Individ urmărit internațional pentru trafic de droguri, găsit după ce a furat o mașină și a alimentat fără să plătească!

de | 26.04.2024 16:38 | Știri, Eveniment

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu au depistat în trafic, în seara zilei de miercuri, 24 aprilie, în jurul orei orele 20:30, un autoturism care fusese anterior dat în atenție.

Acesta ar fi plecat fără să achite, de la o stație de carburant ce se afla între minicipiul Pitești și comuna Bascov.

La scurt timp de la sesizare, polițiștii Secției de Poliție Rurală Drăganu au observat autovehiculul ce corespundea descrierii, în trafic, pe DN 7, pe raza comunei Cotmeana.

Acesta a fost oprit de polițiști.

Ca urmare a comportamentului recalcitrant manifestat de conducătorul auto, polițiștii l-au imobilizat.

Din verificările făcute, s-a stabilit că individul era de fapt un bărbat, în vârstă de 48 de ani, cu domiciliul în Deva, județul Hunedoara. Acesta este urmărit la nivel internațional, în baza unui Mandat european de arestare, emis de autoritățile din Austria, ca urmare a unor fapte din sfera traficului de droguri.

Mai mult de atât, în urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul ar fi furat autovehiculul pe care îl conducea de pe raza județului Sibiu.

În continuare, au fost efectuate activități specifice de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, care l-au preluat pe bărbatul în cauză și l-au prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Pitești, în vederea parcurgerii procedurii de extrădare.

Totodată, au fost efectuate demersurile pentru restituirea autoturismului în cauză către proprietarul acestuia, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsrilor legale care se impun.”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv opinia timisoarei

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșeni amendați pentru delicte silvice

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole