(Video) Ana Clean Solution – Nu ratați promoțiile NEFEL

de | 26.04.2024 20:00 | Lifestyle, Județean

  • Ana Clean Solution anunță super oferte NEFEL!

Ana Clean Solution înseamnă un nou concept profesionist, în care accentul este pus atât pe personalul uman și pe echipamente profesioniste cât și pe produse de cea mai înaltă calitate.

Echipa este formată din angajați cu experiență, care au activat în domeniul HORECA din Occident, sau care au beneficiat de cursuri de specializare la cel mai înalt nivel.

Ana Clean

Ana Clean Solution își completează permanent echipamentele, astfel că în prezent, indiferent că este nevoie de o curățenie într-un spital sau clinică medicală, de curățenie într-un birou, într-un showroom sau hală industrială sau hotel – calitatea serviciilor este aceeași: sigură și eficientă.

Ana Clean Solution

Ana Clean Solution folosește numai soluții Eco-frendly, fără chimicale, dăunătoare, sigure pentru copii și animale de companie.

Totodată reprezentanții firmei vin în întâmpinarea noastră cu o gamă excelentă de produse care fac parte din următoarele categorii:

  • Gel de duș;
  • Balsam de păr;
  • Săpun de față și de mâini;
  • Accesorii

Ana Clean Solution anunță super oferte NEFEL!

  • Promo Hotel 5 Rooms la 1326.80 RON + TVA

  • Promo Hotel Room la 243.24 RON +TVA

Nefel oferta produse

Calitate și rafinament desăvârșite prin NEFEL”

Iată un exemplu de pachet de ingrijire personală Nefel. Acesta conține următoarele:

Sapun Parfumat de Fata si Maini Nefel (aromă la alegere) 1000 ml

Săpun Parfumat de Față și Mâini de la Interchem.

Cu o cantitate generoasă de 1000ml, acest săpun este conceput pentru a vă oferi o experiență de curățare luxuriantă și revigorantă, îmbogățită cu arome proaspete și proprietăți benefice pentru piele.

Sapun de Fata si Maini Nefel (aromă la alegere) 480 ml

Săpunul Parfumat de Față și Mâini, o adevărată plăcere pentru simțuri și o grijă delicată pentru pielea ta. Creat cu atenție și pasiune de către Interchem, acest săpun aduce în baia ta o combinație unică de prospețime și rafinament.

Suport Negru 500 ml pentru Sapun de Fata si Maini Nefel 

Design și Construcție Ecologică: Construit din materiale ecologice și durabile, suportul negru emană o eleganță distinctă, cu linii curate și un finisaj mat. Designul său ergonomic se integrează perfect în orice baie sau duș, aducând o notă de rafinament și stil. Construcția solidă și stabilitatea garantată asigură o experiență de utilizare fără griji, în timp ce contribuie la protejarea mediului înconjurător.

Gel de Dus si Sampon Nefel (aromă la alegere) 480 ml

Bucură-te de o experiență de curățare revigorantă și rafinată cu Gelul de Duș Nefél. Infuzat cu arome proaspete și proprietăți hrănitoare, acest gel de duș îți va încânta simțurile și îți va îngriji pielea în fiecare zi.

Balsam de par Nefel (aromă la alegere) 480 ml

Experimentează răsfățul și îngrijirea completă pentru părul tău cu Balsamul de Păr Nefél. Îmbogățit cu extracte naturale de ceai verde, acest balsam hrănește și revitalizează firul de păr, oferindu-i o strălucire sănătoasă și o catifelare delicată.

Lotiune de corp Nefel (aromă la alegere) 480 ml

Răsfăță-ți pielea cu o experiență delicată și rafinată folosind Loțiunea pentru Mâini și Corp cu Lotus și Violete Nefél de la Interchem. Această loțiune luxuriantă este îmbogățită cu extracte de lotus și violete, oferind hidratare profundă și o senzație de prospătime și revigorare pielii tale.

Kit de prindere in perete (braket+set suruburi+banda dublu adeziva) Nefel

Versatilitate și Ușurință în Utilizare: Bracketul este conceput pentru a fi compatibil cu diferite obiecte, precum suporturi pentru sticle, recipiente pentru săpun sau alte accesorii de baie. Alegerea între utilizarea șuruburilor sau a benzii dublu adezive îți oferă flexibilitate în montare, permițându-ți să alegi cea mai potrivită opțiune pentru suprafața pe care dorești să montezi.

Săpun Parfumat de Față și Mâini Nefél (aromă la alegere) 5000ml de la Interchem

Descrierea Produsului:

Ambalat într-o cantitate generoasă de 5000 ml, acest săpun este soluția perfectă pentru o experiență de curățare luxuriantă, ce îți revitalizează simțurile și îți îngrijește pielea în același timp.

Arome Atrăgătoare și Revigorante:

Arome proaspete și revigorante vă vor transforma fiecare moment de igienă într-un răsfăț plăcut pentru simțuri.

Beneficii pentru Piele:

Infuzat cu ingrediente naturale și emoliente, acest săpun delicat nu doar curăță pielea, ci și o hrănește și o protejează.

Ambalaj Practic și Eficient:

Săpunul este ambalat într-un recipient de 5000 ml, perfect pentru utilizare îndelungată în familie sau în spații comerciale. Designul său practic asigură o dozare ușoară și eficientă a produsului.

Gama de produse completă o regăsiți pe magazinul online www.anacleaning.ro

Ana Clean Solution

Depozit: Str.Depozitelor, nr.10,Pitești,Romania

Program: L-V: 09:00-18:00

Mobil: +40731.400.600
E-mail: office@anacleaning.ro

SOCIAL LINKS:

Facebook –  anacleansolution
Instagram – anacleansolution

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un Băiat și o Fată – Rețete unice, din ingrediente naturale, pentru toate gusturile!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole