Un Băiat și o Fată – Rețete unice, din ingrediente naturale, pentru toate gusturile!

de | 26.04.2024 15:30 | Județean, Lifestyle

  • Pentru că Sărbătorile Pascale se apropie nu uita să comanzi deserturi delicioase de la Un Băiat și o Fată!

Un Băiat și o Fată este în casele argeșenilor, prin deserturile pe care le pregătește, din 1997. Brandul născut în Muscel s-a dezvoltat treptat și și-a diversificat gama de servicii.

Un Băiat și o Fată

Brandul Un Băiat și o Fată dispune de o ofertă generoasă de produse clasice, torturi personalizate la comandă, prăjituri la bucată și la kilogram, ciocolaterie și gelaterie, și bineînțeles celebrele candy bar-uri: dulci, sărate sau cu fructe.

Dacă vă doriți deserturile perfecte, dar fără să stați cu zilele la bucătărie, puteți avea încredere în preparatele cofetăriei Un Băiat și o Fată. Toate produsele  de cofetărie și patiserie sunt realizate în laboratoarele proprii pentru a asigura calitatea și prospețimea ingredientelor.

Un Băiat și o Fată

Rețete unice, ingrediente naturale

Dulciurile create de echipa Un Băiat și o Fată au arome și texturi echilibrate, acestea fiind realizate de maeștri cofetari ce folosesc un mix de tehnici artizanale și ultimele inovații în materie de aparatură.

Cofetăria oferă rețete unice, ingrediente naturale, pentru toate gusturile

Un Băiat și o Fată

Un Băiat și o Fată pune mult preț pe respectarea tradițiilor

Din dorința de a aduce pe masa tuturor cei de la Un Băiat și o Fată fac produse ce amintesc de gustul copilăriei, de la bunici.

Tot timpul anului găsiți o gamă largă de produse tradiționale de casă precum cozonaci pufoși, chec cu fructe sau simplu, pișcoturi și fursecuri, foietaje și cornulețe cu diferite umpluturi, numai bune de pus pe masa de sărbătoare.

Un băiat și o fată

La cofetăria Un Băiat și o Fată găsiți și bunătăți de post

Dacă doriți să vă delectați cu ceva bun chiar și în post, Un Băiat și o Fată are în meniu și asemenea dulciuri, gustoase, doar cu ingrediente vegetale. Puteți alege cornulețe, fursecuri, bușeuri sau salam de biscuiți.

Un Băiat și o Fată

Covrigul muscelean – marca înregistrată Un Băiat și o Fată

Un produs culinar tradiţional care, alături de colăcei şi cozonaci, face deliciul marilor sărbători creștine -Crăciunul, Paştele şi Rusaliile este covrigul cu ou, un produs unic, specific zonei Muşcelului, fiind făcut după o reţetă foarte veche.

Reamintim faptul că cei de la Un băiat și o Fată dețin marcă înregistrată OSIM pentru „covrigul cu ou” sau „muscelean”, ce a devenit cunoscut în întreaga țară.

Un Băiat și o Fată

În prezent „Un Băiat și o Fată” deține cofetării în Câmpulung, Mioveni, Pitești și București.

De-a lungul anilor, acestora li s-au alăturat și restaurante, dar și o pensiune cu SPA în Câmpulung Muscel.

 

 

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Așteptarea a luat sfârșit! S-a deschis Argeș Mall!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole