Argeșean prins cu contrabandă de țigări la Săpata!

de | 04.09.2022 12:05 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul zilei de azi, 03 septembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au depistat,, un bărbat de 45 de ani, din Poiana Lacului, care conducea un autoturism, pe DJ 679, pe raza localității Săpata. Acesta deținea în interiorul autoturismului un număr de aproximativ 250 cartușe de țigări netimbrate (67.800 de țigarete), diverse mărci.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au continuat cercetările și au întocmit dosar penal pentru „deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 ţigarete, 400 ţigări de foi de 3 grame, 200 ţigări de foi mai mari de 3 grame, peste 1 kg tutun de fumat, alcool etilic peste 40 litri, băuturi spirtoase peste 200 litri, produse intermediare peste 300 litri, băuturi fermentate, altele decât bere şi vinuri, peste 300 litri”, conform Legii 227/2015 privind Codul Fiscal și art. 35 alin. 1 din Codul Penal.

În continuarea activităților, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința bărbatului, unde au fost identificate și ridicate două carduri bancare, două telefoane mobile, cantitatea totală de 189.420 de țigarete, ce nu aveau aplicat timbru emis de autoritățile române, precum și suma de 23.000 lei.”, anunță IPJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) FOC la MĂNĂSTIREA RÂNCĂCIOV! Pompierii încă luptă, de la 5:00 dimineața, cu flacările!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Lunca Corbului

Ultimele articole