Argeșean prins la furat de lemne! Cu ce amendă s-a ales bărbatul

de | 14.06.2023 16:36 | Știri, Eveniment, Județean

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Bughea de Sus, a fost prins de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț în timp ce transporta în mod ilegal, lemne, cu o autoutilitară, pe raza aceleiași localități.

Argeșeanul nu deține documente care să ateste proveniența legală sau documente de însoțire a transportului de material lemnos.

Cu ajutorul unui specialist silvic, organele de lege au stabilit că în autoutilitară se afla cantitatea de 0,744 mc de material lemnos, de esență fag.

Bărbatul s-a ales cu o amendă în valoare de 1.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Câmpulung.

De asemenea, a fost dispusă măsura complementară de confiscare a autoutilitarei, cu care se efectua transportul de material lemnos.

 

Foto Monitorul de Vrancea

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: L-a „luat” radarul când circula cu 111 km/h prin oraș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: