Alt argeșean prins la furt de lemne! Bărbatul transporta ilegal!

de | 06.09.2023 21:14 | Știri, Eveniment

Un alt argeșean a fost prins, în cursul zilei de ieri, marți, 5 septembrie, la furt de lemne.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, din Nucșoara, a fost depistat chiar de polițiștii Secției de Poliție Rurala Domnești în timpul transportului ilegal, pe DJ 731, pe raza localității de domiciliu.

Argeșeanul nu deținea niciun fel de document care să ateste proveniența legală sau documente de însoțire a transportului.

Cu ajutorul unui specialist silvic, polițiștii au constatat că în mijlocul de transport se afla cantitatea de 2 mc lemn foc, de esență rășinoase.

În urma celor constatate, organele de lege l-au sancționat pe bărbat cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 171/2010R privind contravențiile silvice, iar cantitatea de material lemnos a fost confiscată și predată reprezentanților Ocolului Silvic Domnești.

Foto captură video/ Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ambulanță izbucnită în flăcări, în față la spitalului, în Constanța

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: