Argeșean prins cu mai multe lemne decât avea trecute în acte!

de | 03.10.2023 17:54 | Știri, Eveniment

Zi cu ghinion pentru un argeșean care a fost prins de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni cu mai multe lemne decât avea trecute în acte.

Astfel, hoțul, un bărbat de 44 de ani, din Berevoești, care transporta material lemnos cu o autoutilitară, pe raza comunei Țițești.

Organele de lege au făcut mai multe verificări, cu ajutorul unui specialist silvic, în urma cărora au constatat că în mijlocul de transport se găsea, în plus față de cantitatea justificată cu documente de proveniență, și cantitatea de 1,46 mc lemn foc de esență fag.

Argeșeanul s-a ales cu o amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice, iar materialul lemnos a cărui proveniență legală nu a putut fi dovedită, a fost confiscat și predat specialiștilor silvici.

 

Foto descriptiv Adevarul

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Paznicii din Pitești – prinși beți sau la somn în timpul programului!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole