Argeșean prins la volan, deși avea permisul suspendat. Conducea o mașină fără asigurare

de | 15.12.2023 18:44 | Județean, Eveniment

Deși avea permisul suspendat, un bărbat de 48 de ani, din Vedea, a fost prins la volan şi va da socoteală în fața legii. Mai mult de atât, mașina pe care o conducea nu avea asigurare valabilă.

În cursul zilei de ieri, 14 decembrie, bărbatul, care conducea un autoturism pe DN 67B, pe raza localității Poiana Lacului, a fost tras pe dreapta de polițiștii rutieri, pentru un control de rutină.

În urma verificărilor, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au constatat că argeșeanul avea dreptul de a conduce vehicule suspendat.

Prin urmare, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, oamenii legii au mai constatat și faptul că autoturismul avea valabilitatea asigurării de răspundere auto civilă expirată, motiv pentru care bărbatul a fost amendat cu 2.000 de lei.

foto descriptiv vladiancu.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tăieri ilegale de arbori la Costești! Pădurar arestat preventiv

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poiana Lacului | Vedea