(Video) Argeșean de 23 de ani reținut! A furat dintr-un magazin apoi l-a distrus!

de | 27.02.2024 13:41 | Județean, Eveniment, Importante

  • Bărbat din Argeș reținut pentru furt calificat și distrugere!

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au fost sesizați în dimineața zilei de 26 februarie, în jurul orei 06:00, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta unei societăți comerciale din Bughea de Sus, de unde au sustras bunuri, după care ar fi incendiat mai multe bunuri în incinta magazinului.

În urma cercetărilor a rezultat că, în noaptea de 24 spre 25 februarie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție în incinta societății în cauză, de unde ar fi sustras țigări și băuturi alcoolice, după care ar fi incendiat mai multe obiecte din plastic și un generator electric.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere, conform arrt. 229 și 253 alin. 4 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, precizează reprezentanții IPJ Argeș,

Aceștia mai transmit faptul că în baza cercetărilor și a activităților informativ-operative desfășurate de polițiști, a fost solicitată și obținută autorizarea instanței pentru efectuarea unei percheziții domiciliare, polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, efectuând o percheziție, la o locuință de pe raza comunei Bughea de Sus, în aceeașI zi

Oamenii legii au descoperit și ridicat, cu ajutorul cercetărilor, un număr de 100 de pachete de țigări, de diferite sortimente, băuturi alcoolice precum și alte bunuri, susceptibile a proveni din săvârșirea infracțiunii ce face obiectul cercetărilor.

Trei persoane au fost conduse la sediul poliției pentru cercetări, în baza mandatelor de aducere emise, printre care și un tânăr de 23 de ani, bănuit de săvârșirea faptei.

În urma administrării probatoriului, tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 27 februarie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

UPDATE, 27 februarie, ora 17:12

Reprezentanții IPJ Argeș au anunțat că tânărul de 23 de ani, din Bughea de Sus, a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung în fața instanței, iar Judecătoria Câmpulung a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

 

Video: IPJ Argeș

Foto: captură video

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Alertă în Pitești! Intervenție în zona Spitalului de Pediatrie!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș