Argeșean reținut de polițiști, după ce a jefuit o femeie

de | 10.06.2022 15:34 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Rural

Un bărbat de 46 de ani, din Rătești, a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic.

Potrivit cercetărilor desfășurate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti, la finalul lunii mai, argeșeanul ar fi furat din geanta unei femei un portofel, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun.

În acel portofel se aflau documente, un card bancar și suma de 1000 de lei. Crezând că a dat norocul peste el, bărbatul a folosit cardul la un bancomat, acolo unde ar fi efecuat tranzacții neautorizate, extrăgând suma de peste 1000 de lei.

Argeșeanul a fost reținut, iar astăzi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Update: Victimă încarcerată în accidentul de la Morărești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: