Un polițist a fost prins cu droguri la festivalul SAGA.

de | 10.06.2022 16:15 | Știri, Eveniment, Național

Un polițist a fost prins cu droguri într-o cabină de toaletă la festivalul SAGA. Acesta a fost găsit de către un agent de pază, alături de o altă persoană într-o toaletă. Cei doi ar fi avut asupra lor o pungă „ce conținea o substanță de culoare albă, precum și o sticluță ce conținea urme de substanță lichidă, incoloră”, potrivit unui comunicat de presă.

Serviciul de Informare și Relații Publice al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a precizat că în decursul dimineții de luni, la finalul festivalului SAGA, un polițist a fost găsit alături de o altă persoană într-o toaletă. Cel care a semnalat situația a fost un agent al firmei de securitate,  care a afirmat faptul că asupra celor doi a observat o pungă, din material plastic, ce conținea o substanță de culoare albă, precum și o sticluță ce conținea urme de substanță lichidă, incoloră. Polițistul a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind negativ.

Agentul de pază a solicitat sprijinul jandarmilor, pentru efectuarea de verificări, la fața locului. Una dintre cele 2 persoane, are calitatea de polițist, acesta fiind pus la dispoziția unității, însă în prezent raportul de serviciu al polițistului este suspendat pentru efectuarea concediului de creștere a copilului”, precizează comunicatul citat.

Conducerea Poliției Capitalei a dispus verificări, cu privire la situația semnalată, prin structura de control intern, iar ulterior, cazul a fost preluat de către polițiștii B.C.C.O. București, pentru efectuarea de cercetări.

La finalizarea verificărilor interne, vor fi dispuse măsurile legale care se impun. Poliția Capitalei se delimitează de astfel de comportamente, care nu respectă etica și deontologia profesională”, mai spune comunicatul citat.

 

Foto descriptiv

Sursa – Observator

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Update: Victimă încarcerată în accidentul de la Morărești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București

Ultimele articole