(VIDEO) Argeșean reținut după ce a condus băut și fără permis o mașină furată, a făcut accident și a refuzat recoltarea probelor de sânge!

de | 06.09.2023 16:14 | Știri, Eveniment

Un bărbat din Merișani, le-a dat bătăi de cap polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier Argeș, în noaptea de 5 spre 6 septembrie.

Argeșeanul, în vârstă de 29 de ani, ar fi făcut, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, un accident rutier, în urma căruia au rezultat doar pagube materiale.

În urma evenimentului, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mult peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior, a fost condus la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea probelor biologice.

Mai mult de atât, din verificările efectuate în bazele de date ale Poliței Române, s-a constatat că tânărul argeșean nu avea nici permis de conducere, iar mașina pe care o conducea a fost furată de pe raza comunei Mălureni.

În cauză, bărbatul s-a ales cu dosar penal conform art. 335, 337 și 230 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

În cauză, în cursul zilei de astăzi, 6 septembrie, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine, 07 septembrie, să fei dispuse măsuri preventive.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier între un camion și o mașină!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Mălureni | Merișani | Pitești