Argeșean reținut după ce a încălcat de două ori legea dintr-un foc!

de | 12.05.2023 19:30 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Argeșean reținut după ce a încălcat de două ori legea dintr-un foc!

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a încălcat de două ori legea. În cursul serii de 11 mai, el a fost reținut după ce a încălcat ordinul de protecție și a mers la imobilul unde locuiește soția sa și ar fi provocat un incendiu.

În urma cercetărilor referitoare la un incendiu la o anexă a unei locuințe, de pe raza comunei Lunca Corbului s-a stabilit că în aceeași seară, bărbatul ar fi distrus mai multe geamuri ale locuinței și ar fi provocat incendierea unei anexe.

Pe numele său era emis un ordin de protecție, valabil până în luna septembrie a acestui an, prin care a fost stabilită obligația de a nu se apropia la o distanță mai mică de 50 de metri față de soția acestuia și față de cei trei copii minori.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcare a măsurilor impuse prin ordinul de protecție și distrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești.

În urma cercetărilor, în noaptea de 11 spre 12 mai, bărbatul de 44 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi a fost prezentat în fața procurorilor cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Spune ,,NU” obiectelor periculoase! IPJ Argeș alături de elevi

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Judecătoria Costești | Lunca Corbului

Ultimele articole