Argeșean reținut după ce a intrat peste fosta iubită în casă de mai multe ori!

de | 16.03.2023 16:39 | Știri, După locație, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunii de încălcarea a ordinului de protecție în mod repetat și au reținut un bărbat de 46 de ani, din Schitu Golești.

Argeșeanul ar fi intrat peste fosta concubină în casă, de repetate rânduri, el încălcând măsurile impuse prin ordinul de protecție provizoriu.

Mai mult de atât, acesta ar fi adresat amenințări față de concubina sa.

Astfel, după administrarea probatoriului, în cursul zilei de miercuri, 15 martie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv.
Sursa Foto Realitatea de Harghita

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșeancă reținută după ce a incendiat căpița de fân a unei consătene

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole