Argeșean trimis în judecată, după ce a condus beat criță!

de | 16.05.2023 23:59 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, conform art. 336 alin.1 din Codul Penal.

Din cercetările desfășurate de polițiști, s-a constat că un bărbat de 39 de ani, din Valea Mare pravăț, a fost depistat , în ziua de 01 august 2022, de polițiști, în timp ce conducea un autoturism pe DN 73D, pe raza comunei Boteni, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezulând o valoare mai mare decât limita de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma analizelor de sânge, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești! Un biciclist beat a intrat într-un camion!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: