Pitești! Un biciclist beat a intrat într-un camion!

de | 16.05.2023 21:56 | Știri, Eveniment, Județean

Un accident rutier ușor a avut loc, în cursul zilei de azi, în Pitești, pe strada Calea Campulung, la iesirea spre localitatea Mărăcineni.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 68 de ani, din Pitești, care se deplasa pe bicicletă pe str. Calea Câmpulung, având direcția de deplasare Mioveni spre Pitești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu remorca unui autocamion, condus în aceeași direcție, de un bărbat de 36 de ani, din comuna Corbeni.”, anunță IPJ Argeș.

Ambii bărbați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că șoferul nu a consumat alcool, însă bărbatul de 68 de ani, care se deplasa cu bicicleta, se afla sub influența alcoolului, valoarea afișată de aparatul etilotest fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a biciclistului. Acesta a refuzat transportul la un spital, însă a fost consultat de un echipaj medical la fața locului.

În cauză a fost întocmit dosar pe al conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incendiu la o locuință din cartierul Craiovei din Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole