Argeșean trimis în judecată, după ce s-a urcat băut la volan!

de | 06.11.2023 19:25 | Știri, Eveniment

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Un bărbat de 52 de ani, din Davidești, a fost depistat de polițiști, în cursul zilei de duminică, 15 ianuarie, în jurul orie 18:00, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, aflându-se sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma analizelor de laborator s-a stabilit că bărbatul avea o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.

 

foto descriptiv romania24.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: