Argeșean urmărit internaţional- adus în ţară de poliţişti pentru executarea pedepsei

de | 24.04.2024 15:31 | Județean, Eveniment

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, 23 aprilie, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia.

Printre cele patru persoane se află și un argeșean de 33 de ani, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.  Acesta a fost adus din Italia, având emis de către Judecătoria Câmpulung, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de trei ani și patru luni.

Cea de-a doua persoană este un bărbat de 26 de ani, din Botoșani, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor. Acesta a fost adus din Suedia, având emis de către Tribunalul Botoșani, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 5 ani.

Un alt tânăr, de 21 de ani, din Vrancea, a fost escortat din Scoția, fiind urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Acesta avea emis, pe numele său, de către Judecătoria Focșani o sentință penală de internare într-un centru de detenție, pentru 3 ani și 3 luni.

Cea de-a patra persoană adusă este un bărbat de 53 de ani, domiciliat în Sri Lanka, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

Tribunalul București a emis pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 19 ani.

Potrivit Poliției Române, cei patru bărbați au fost încarcerați, în vederea executării mandatelor.

Foto descriptiv cugetliber.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

TIR cu numere de Argeș implicat într-un accident mortal în Slovacia

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole