Argeșeancă sancționată de oamenii legii! Și-a abandonat câinele

de | 22.06.2022 08:55 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Problema animalelor de pe străzi, aruncate de stăpâni, nu a dispărut, deși legea prevede sancțiuni dure pentru comiterea acestei fapte.

O femeie de 52 de ani, din Băiculești, care la începutul lunii iunie, a luat în mașină câinele pe care îl deținea și l-a abandonat, pur și simplu, pe raza localității Bascov, a fost sancționată de oamenii legii.

Femeia a fost dată în vileag de o persoană care a văzut cum a lăsat animalul de izbeliște, iar polițiștii s-au autosesizat.

După ce a fost audiată de oamenii legii, argeșeanca a mers înapoi în locul în care a abandonat câinele și l-a luat înapoi la domiciliu, unde i-a acordat îngrjirile necesare, potrivit polițiștilor.

În urma celor constatate, femeia a fost amendată cu 500 de lei.

Foto descriptiv Wall-Street

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ACUM: Accident pe DN 65! O persoană este rănită

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole