Argeșeancă vitezomană, prinsă de RADAR! Circula cu 108 km/h în localitate

de | 25.06.2023 18:24 | Știri, Eveniment, Județean

O femeie, în vârstă de 61 de ani, din Mioveni, s-a ales cu permisul suspendat pe 3 luni după ce a apăsat prea tare pedala de accelerație.

Femeia a fost depistată de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Mioveni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 73, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 108 km/h, pe un sector de drum cu limita legală de 50 km/h.

Pentru fapta sa, argeșeanca s-a ales cu permisul de conducere reținut pentru 90 de zile. Totodată, ea a fost sancționată cu 1.305 lei.

În zilele de vineri și sâmbătă, 23 și 24 iunie, polițiștii Biroului Rutier Pitești au continuat acțiunile pentru reducerea riscului rutier și creșterea gradului de disciplină în trafic, atât pe raza municipiului Pitești, cât și în localitățile din mediul rural de pe raza de competență.

În urma acțiunilor, polițiștii rutieri piteșteni au aplicat 87 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8.120 de lei, au reținut 2 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.

De asemenea, un conducător auto s-a ales cu dosar penal după ce le-a prezentat polițiștilor o poliță RCA falsă, vehiculul pe care îl conducea neavând încheiată o poliță de asigurare valabilă.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tineri din Merișani, reținuți după ce au „ împrumutat” 150 de metri de cablu de telecomunicații

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni