AVERILE POLITICIENILOR. Robert Tudorache – politicianul argeşean cu cel mai mare salariu

de | 25.06.2023 19:00 | Știri, Din ediția tipărită, Lifestyle, Pitești

15 iunie 2023 a fost ultima zi în care argeşenii aflaţi în funcţii publice puteau depune declaraţiile de avere şi interese, fără a fi sancţionaţi legal. An „greu” pentru mulţi dintre aleşii judeţului, care s-au „chinuit” cu salarii sau indemnizaţii de 10.000 – 20.000 de lei, majoritatea de la stat!

Descoperiţi în „Ancheta” ce achiziţii au făcut politicienii argeşeni în ultimii ani, ce bani au mai pus la ciorap, cine e cel mai bogat şi cine câştigă cele mai mari salarii!

Robert Tudorache – politicianul argeşean cu cel mai mare salariu

Dintre politicienii argeşeni, cel mai mare salariu l-a încasat anul trecut Robert Tudorache. Deşi nu mai ocupă o funcţie de conducere, în ultimul an fostul secretar de stat a încasat de la Nuclearelectrica, pentru care este angajat ca expert la FCN Mioveni, suma de 275.080 lei, ceea ce înseamnă un salariu mediu net de 23.000 lei pe lună.

Declaraţia de avere completă a consilierului Robert Tudorache – AICI

Actualmente simplu consilier local PSD Piteşti, Tudorache şi-a dublat veniturile prin dividendele de aproape 280.000 lei pe care şi le-a acordat din profitul firmei RKT Lease&Development, companie pe care o deține şi cu care a făcut afaceri mai mult decât profitabile cu teste COVID în pandemie.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

AVERILE POLITICIENILOR. Preşedintele Ion Mînzînă a moştenit 4 terenuri şi 3 case

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Consiliul Local Pitești | FCN Mioveni | Nuclearelectrica | PSD Pitești | Robert Tudorache

Ultimele articole